Internet uitgeverij ShopMyBook met auteurs kinderboeken aanwezig in het kinderboekendorp

Puurs, 20 maart 2009 – Naar aanleiding van de jaarlijkse jeugdboekenweek, een project van Stichting Lezen dat nog loopt tot 29 maart, kondigt internet uitgeverij shopmybook.com graag haar aanwezigheid aan op het kinderboekendorp in Meise tijdens de zomerhappening van 12,13 en 14 juni 2009. De jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen, de hoogmis voor jeugd- en kinderboeken zeg maar.

Aangezien shopmybook.com ondertussen ook al een behoorlijk aantal titels in dit genre op zijn actief heeft staan, vond de online uitgeverij dat het eens tijd werd om hier wat extra aandacht aan te besteden. Vandaar dat we tijdens de zomerhappening met onze auteurs van dit genre graag in het kinderboekendorp aanwezig zijn. De auteurs die bij shopmybook.com hun jeugd- of kinderboek hebben uitgegeven in eigen beheer, zullen er voorleessessies en signeersessies geven. Zij zullen hun boeken er ook zelf aan de man brengen. Je kan hun boeken er uiteraard ook zelf van de auteurs kopen. Dat belooft zeker een fijn weekend te worden.

Shopmybook.com is een online platform waar iedereen zijn eigen boek kan maken. Auteurs laden hun boek op, waarop het boek dan professioneel wordt gedrukt en ingebonden. Het boek kan dan verkocht worden via de webwinkel en de auteur verdient hier royalties aan.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s